Escalinox

Dankzij de ruime ervaring van onze technische dienst kunnen wij u een gedegen advies geven omtrent de beste oplossing voor uw situatie. Wij leveren zowel trappensystemen die evenwijdig of haaks op het gebouw worden gemonteerd als trappen rondom een centrale vierkante kern. De onderste traparm kan ophaalbaar worden gemaakt om ongewenst gebruik te verhinderen. De konstruktie kan bekleedt worden met afschermprofielen en in iedere RAL-kleur worden geleverd. Indien nodig of gewenst kunnen wij balkons, hekwerken en/of bordessen leveren en monteren.

De ‘ESCALINOX’-vaste trap heeft rechte alternerende traparmen en wordt haaks op of evenwijdig aan een gebouw gemonteerd. De trap is zelfdragend en vervaardigd uit geëxtrudeerde aluminium profielen die zijn geanodiseerd. Het gewicht is hierdoor drie maal lichter dan een stalen constructie.
De onderste traparm kan ophaalbaar worden gemaakt om ongewenst gebruik te verhinderen. De construktie kan bekleedt worden met afschermprofielen en in iedere Ral-kleur worden geleverd. Er kan, voor kleuters, een lage leuning aangebracht worden en de borstwering is in diverse stijlen leverbaar.